A bet-at-home.com alapítása óta sport- és társadalmi fogadásokat ajánl. Termékkínálatunkat agárversennyel, játékokkal, online-kaszinóval és online-pókerrel bővítettük. Vállalatunk a jövőben is innovatív expanziós politikát kíván folytatni. Az online-kaszinóban a klasszikus asztali játékok mellett sokféle kártyajátékot és videópókert játszhat. Nálunk megismerheti a világ legkedveltebb kártyajátékának izgalmait és kihívásait. 7-féle pókerjátékot játszhat és számos pókerversenyen vehet részt a nap 24 órájában. Továbbá számos játékgép és tárcsás nyerőgép is színvonalas szórakozást biztosít ügyfeleinknek.

Cégünket már többször is kitüntették megbízható és gyors ügyfélszolgálata miatt. A fogadásokat közvetlenül a versenyek befejezése után számoljuk el, az e-mailben feltett kérdésekre pedig ügyfélszolgálatunk hozzáértő, több nyelvet is beszélő munkatársai igyekszenek legrövidebb időn belül válaszolni. Kérdéseikre jelenleg nem kevesebb mint 20 nyelven tudunk választ adni.

A bet-at-home.com nagy figyelmet fordít az adatbiztonságra! Szakszerű IT-biztonsági megoldások biztosítanak maximális védelmet a játékosok számára. A jól bevált SSL-biztonsági rendszert használjuk 128-bites RSA-titkosítással. Az adataiból semmit sem adunk tovább harmadik félnek.

A bukmékerek éjjel-nappal, hogy hozzon létre egy ajánlatot, kezdve a foci a röplabda, tenisz és a jégkorong. A legnépszerűbb sport a tét még mindig király futball: lehet megjátszani a különböző ligák szerte a világon.Ez a tanfolyam a különböző fogadási elő részeként fontos eseményeket, mint az Euro, világkupa, illetve a Bajnokok Ligájában. Jelenleg több mint 30 különböző sportágban (például a 2010 júniusában) online a honlapon, beleértve az összes ismert labdajátékok, amerikai sportok, mint a motorsport és a téli sportok. Bár a klasszikus fogadás sport, mint a foci vagy a tenisz uralja az ügyfél érdeke, akkor a bet-at-home.com nem csupán azt célozzák erre.

A rajongók valami rendkívüli sportok található az oldalon is sport, mint a darts, futsal, krikett állandó ellátást. 2010-ben, a sportfogadási Tartsa 28 297000.

De nem csak a sport, az érdekelt ügyfelek stressz, hanem a szociális politikák, mint például fogadás az amerikai elnökválasztási kampány, vagy események, mint az Oscar vagy a Euro Vision Song Contest.